شرایط اجاره پس از فوت موجر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
ابوالفضل فلسفیان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
من یه مغازه رو میخوام به مدت 3سال اجاره کنم
صاحب مغازه به علت کهولت سن، قیم داره
قیم هم دخترشه
ایا بعد از فوت صاحب مغازه بقیه وراث میتونن من رو از مغازه بیرون کنن؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام قرار داد تا پایان مهلت دارای اعتبار میباشد و وراث نمیتوانند زودتراز موعد تقاضای تخلیه کنند مگر با توافق شما تنها تفاوت این میباشد که مبلغ اجاره را باید برای ورثه واریز نمایید جهت راهنمایی و توضیحات بیشتر میتوانید تماس بگیرید