عدم اعلام رضایت در پرونده ی کیفری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . خانومی هستم که بخاطر کار اینترنتی که ادمین بودم کارفرما از من شماره کارت می‌گرفت و پول واریز میکرد حالا یا نقدی ازم میگرفت یا می‌گفت به چند تا حساب جا ب جا کن .حدود 33 میلیون به کارت خودم ریخت ب عنوان حقوق که من ریختم برای پدرم بخاطر بدهیم و حدود 100 میلیون هم گفتن به جز کارت خودت کارت دیگه بیا که من کارت همسرم رو دادم که بعد از کارت همسرم انتقال داده شده به من و دوباره از کارت من به پدرم و بعد هم به حساب کسایی دیگه که خودشون شماره کارت میدادن متوجه شدم کلاهبرداری بوده و من مشخصاتی ندارم ازشون شاکی گفته 33 میلیون به حساب تو ریختم که بعدش رفته به حساب پدرت هم حساب خودمو بسته هم پدرم رو و 100 میلیون هم به حساب شوهرم که حساب اونم بسته . توافق کردیم گفت سی سه میلیون منو بدی من رضایت میدم حساب خودت پدرت باز بشه بعد برای شوهرتم باید بدی من 33 میلیون رو دادم اما نمیره رضایت بده میگه تا پول شوهرتم ندی رضایت نمیدم چون اون پول هم باز از حساب شوهرت به حساب خودت و پدرت واریز شده الان پرونده رفته دادگاه شوشتر من خودم تهران هستم. الان من میتونم لایحه بدم که من پولشو دادم اما رضایت نداده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم مستندات خود را در مورد واریز مبلغ ضمن لایحه به شعبه ارایه کنید اما این به معنای مختومه شدن پرونده نیست و قاضی می تواند به شما تخفیف دهد.باید رضایت نامه ی کتبی می گرفتید.