شکایت توهین و فحاشی و ضرب و جرح

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،مادوتاخانم درباشگاہ باھم درگیرشدیم و طرف مقابلم بخاطر ناخن کہ روی صورتش خورد رفت از من شکایت کردعلی من بخاطر چنگی کی روی دستم زد ازش شکایت نکردم و محل کمرنگ شد ھردوتا ھمدیگر رو فحش دادیم ولی اون خانم شکایت کرد تکلیف من چی میشہ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما هم می‌توانید شکایت توهین فحاشی و ضرب و جر ح خود را مطرح نمایید تا متقابلاً شکایت شما مورد رسیدگی قرار بگیرد