ثبت شکایت مجدد از مشتکی عنه

دسته بندی : کیفری | دیه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید ،بنده بیست روز پیش حسابی رو از خانمی که از همشهریان و اشنایان بود طلب داشتم و تماس گرفتم دیدم شماره تلفن ها و همه راههای ارتباطی رو بلاک کردن و رفتم درب منزلشون که خانوم بایه اقای ناشناسی اومدن بیرون و اون شخص بی هوا منو مورد ضرب و جرح گرفت و تماس گرفت پلیس اومد ازشون پرسید باخانوم چه نسبتی داری گفت هیچی و گفت نمیتونی شکایت کنی،ومن گفتم شاکی هستم و کد ملی طرف و گرفت ولی ثنا نداره و ادرس درستی نداره به احتمال اشتباه گفته الان بعد از کلانتری و پزشکی قانونی پیام حل اختلاف اومده برام الان میتونم اسم اون شخص رو تغیر بدم و اسم خانوم و اعلام کنم یا باید دوباره شکایت کنم و مدارک پزشکی قانونی رو چطور انتقال بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما اون خانم را میتونید جلب به دادرسی کنید و مشخصات اون آقا رو دربیارید یا اینکه مجدد ثبت شکایت کنید علیه خانم و یک آقای مجهول الهویه با همین معاینه پزشکی قانونی که دارید متوجه نشدید تماس بگیرید مشروحا عرض کنم چه باید کرد