راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کیفری | دیه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من فردا باید دادیاری باشم برای شکایت اهمال در نگهداری حیوان و بهداشت عمومی کسی شکایت کرده سگم گاز گرفته ولی من ندیدم یک فیلم از من با سگ در محل مربوطه داره و یک فیلم داره که یک سگی به صورت محو سمت او میره و من داخل فیلم نیستم هیچ فیلمی که سه تایی داخل فیلم باشیم نداره و لی نامه پزشک قانونی داره با وجود اینکه جای گاز سگ بخیه نمیخوره این رفته بخیه زده که پول بیشتر بگیره من چی کار کنم فردا در دایاری؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر باتوجه به اینکه شما مسئول نگهداری از حیوان خود بوده اید ، مسئول هرگونه صدمه وآسیب ناشی از قصور در نگهداری می باشید.