زنی سالهاست باهمسرم رابطه دارد مدت کوتاهی صیغه بودن و الان هیچ اما با هم ارتباط پیامکی و دیدار دارند . خود آن زن به من پیام داده که با همسرم ارتباط دارد و گفته که به این رابطه ادامه خواهد داد و با توهین به من گفته که از زندگی آنها بروم !

دسته بندی : کیفری | توهین
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

زنی سالهاست باهمسرم رابطه دارد مدت کوتاهی صیغه بودن و الان هیچ اما با هم ارتباط پیامکی و دیدار دارند . خود آن زن به من پیام داده که با همسرم ارتباط دارد و گفته که به این رابطه ادامه خواهد داد و با توهین به من گفته که از زندگی آنها بروم !!! پیام‌ها اسکرین گرفته شده و موجود است اما برای 8 ماه قبل است مدت کوتاهی رابطه آنها قطع شد و دوباره شروع شده اما جز دیدن آنلاینی های همزمان آنها در پیام رسان های مختلف مدرکی ندارم و البته بد رفتاری های بی جهت همسرم با من .می‌توانم از آن زن شکایت کنم و آیا اگر بعد شکایت صیغه نامه تنظیم کنند برای دور زدن قانون باید چکار کنم . 17 ساله ازدواج کروم و یک فرزند دارم .و این قانون جدید ممنوعیت ازدواج دوم مردان شامل ازدواج موقت هم می‌شود یا خیر.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی ازدواج دوم مرد قابل ثبت نیست و این مسقط حق ازدواج دوم نیست ، شما می توانید با عنایت به متن پیام ها علیه آن زن اقدام به شکایت کیفری نماییدو متن پیا مها و سایر ادله را به دادگاه ارایه دهید.