فروش ملک‌بد‌ون‌انشعاب و گاز و‌برق

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقتتون بخیر .ما در سال 99 یه خونه خریدم بدون اشتراک ک فروشنده گفتن تاریخی برای نصب انشعابات تعیین نمیکنم و نمیدونم کی وصل بشه ما از اون موقع از همسایه انشعابات گرفتیم ولی الان چند ماهه قط کردن و ماهیچی نداریم و ما برای هر اشتراک 10 ملیون نگه داشتیم ینی جمعا 30 ملیون .حتی پشت قولنامه نوشته ک هیچ تاریخی تایین نمیکنم برای نصب انشعاب.الان فروشنده میگه ب من باید 150 ملیون بدین تا وصل کنم در حالی ک 30 تومن باید بدیم میگه ضرر کردم .پس ما چیکار کنیم الان حق با کیه واینکه هزینه وکیل برای این موضوع چقدره خیلی مهمه حدودا هم بگین و اینکه ضرر زیان هم باید بدن چون ما 4 سال بدون اب و برق گازیم و اینکه حق با ماست درسته؟ چون فروشنده یکبار هم تماس نگرفتند ک بگن اشتراک ها امادست پوله منو بدین هر موقعه ما زنگ زدیم گفتن مشغولم بعدا خودم تماس میگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌و‌ احترام می توانید یا معامله را فسخ کنید یا الزام نامبرده به اخذ و‌تخویل انشعاب را مطالبه نمایید