ایا امکان بروز مشکل وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خوب هستید ببخشید یک سوالی داشتم
من داشتم با یک دوستی صحبت میکردم که یک لینکی از یک سایت شرطبندی برای من فرستادند و گفتند برو توی این لینک و اکانت بساز همین ولی من حدودا دو سال پیش توی این سایت اکانت داشتم ولی استفاده نمیکردم و وارد این لینک شدم و فقط وارد ا کانت خودم توی اون سایت شرطبندی شدم ممکنه برام مشکلی پیش بیاد و اینکه برای جلوگیری از مشکل چیکار باید بکنم؟
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ حساسیت بیشتر و تعقیب قضایی در این موارد بیشتر در خصوص فعالیت در سایت های شرط بندی یا قمار مطرح هست فارغ از اینکه شخص مالی تحصیل کند یا دچار زیان شود جرم هست.لیکن ب صرف ساخت اکانت و بدون هیچگونه فعالیت مشکل خاصی برای شما ایجاد نخواهد شد .نگران نباشید