آیا راهکار قانونی وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام من یک واحد آپارتمان 55 متری یک خواب طبقه 4 بدون آسانسور وپارکینگ درمنطقه هدایت وخیام مشهد دارم که حدودا یک سال میشه گذاشتم واسه فروش ولی متاسفانه هیچ مشتری هیچ مشتری هیچ مشتری واسش پیدا نشده که بخواد وبپسنده. به خدا همه کار هم کردم تو چندین بنگاه واملاک سپردم تودیوار آگهی کردم توشیپور آگهی کردم توکانال های خرید وفروش آگهی کردم به همه جا سپردم قیمت رو کلی کلی پایین آوردم ولی بازم متاسفانه.... چی کارکنم؟؟!!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر سوال تان حقوقی نیست وراهکاری برای این موضوع شما درقانون پیش بینی نشده است.