مراحل دریافت گواهی از پزشک قانونی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
بهاره دهقان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
در شکایاتی که نیاز به پزشکی قانونی باشه قاضی باید دستور بده یا شخص میتونه خودش هر زمان که خواست بره و فقط گزارششو توی دادگاه اعلام کنه

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام یکی از مدارک مورد نیاز جهت مراجعه و معاینات به پزشکی قانونی، نامه کلانتری می باشد و بدون نامه مذکور تشکیل پرونده و معاینه صورت نمی گیرد. مراحل دریافت گواهی از پزشکی قانونی برای دریافت دیه و خسارت، بردن معرفی نامه از کلانتری می باشد.