توکانال های خرید وفروش آگهی کردم به دوست وآشنا وهمه جا سپردم حتی قیمت رو کلی کم کردم که فقط به فروش بره ولی متاسفانه... چی کار کنم؟؟!!

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام من یک واحد آپارتمان 55 متری یک خواب طبقه4 بدون آسانسور وپارکینگ تو منطقه هدایت وخیام مشهد دارم که حدود یک سال گذاشتم برای فروش ولی متاسفانه هیچ مشتری هیچ مشتری در تمام این مدت یک سال که بخواد وبپسنده پیدانشده. همه کار هم کردم توچندین بنگاه واملاک سپردم تودیوار آگهی کردم توشیپور آگهی کردم توکانال های خرید وفروش آگهی کردم به دوست وآشنا وهمه جا سپردم حتی قیمت رو کلی کم کردم که فقط به فروش بره ولی متاسفانه... چی کار کنم؟؟!!!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود عزیز سوال شما حقوقی نیست از طریق بنگاه وفضای مجازی باید بفروشید.