حضور در معامله خودرو به عنوان شاهد

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض سلام و احترام.
یک خرید و فروش خودرو انجام شده و فروشنده آشنای من بوده بطوریکه وقتی اعلام کرد ماشینش را میفروشد من خودم میخواستم اقدام به خریدن آن کنم ولی یکی از دوستان گفت من میخرم و معامله انجام شدو قولنامه ای نوشته شد من و شوهر خواهرم هم بعنوان شاهد امضا کردیم .ولی موقع سند متوجه شدند که خودرو مشکل داره و اون صاحب اصلی خودرو فوت کرده و ....خریدار وقتی به من گفت من گفتم بیا بریم پیش اون واسطه ای که این ماشین رو آورد یعنیآشنای من .رفتیم و منزل ایشان هم نشان دادم و با مادرش هم صحبت کردیم.ولی خودشو پنهان کرد و ....حالا این خریدار هرروز میاد جلوی منزل ما و مادرم و منزل شوهرخواهرم و پدرو مادرش و دائم میگن که شما باید پولمون رو بدهید چون شاهد معامله هستید .آسا اسن صحبتی که میکنند درسته و واقعا چون شاهد این معامله بودیم باید ما پول رو پراخت کنیم،من گفتم اگر این موارد نبود مگه شما میومدید ماشینس که اینقدر به قیمت خریدید رو یک ماه بعنوان شاهد بدسن زسر پای ما باشه که حالا باید ما پولی رو که دادی بهت برگردونیم.واقعا آرامش نزاشتن و آبرو نزاشتن.لطفا راهنمایی کنید بمده رو

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما صرفا به عنوان شاهد در معامله بوده آید و هیچ وظیفه ای نسبت به خریدار ندارید ودر صورت تکرار مزاحمت می توانید از ایشان شکایت کنید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش شکوائیه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید