پرداخت وجه التزام برای دیرکرد

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ملکی رو پیش خرید کردیم به صورت قولنامه بعد به کس دیگه ای فروختیم ودر قولنامه فروش ذکر شده که بابت تاخییر سند 1250000تومان روزانهاز تاریخ 27 مهر 1402
کارهای مالیات شهرداری استعلامات همه تا اون تاریخ گرفته شد و ما سند رو خواستیم از کسی که خریده بودیم مستقیما به نام کسی که فروختیم بخوره تو زمان سند زدن کسی که باید امضا فروشنده رو میزد فوت کرد
الان بعد از چند ماه که هنوز در گیر کارای وراثت و فوت اون آقا بودیم تازه سند آماده است
اما الان خریدار ملک ما نمیاد سند امضا نمیزنه و الباقی ثمن‌ معامله رو هم پرداخت نکرده و برای من اظهار نامه مبنی بر پرداخت روزانه 1250 هزار تومان از تاریخ 27 مهر کرده
من باید چکار کنم البته من هم یه اظهار نامه بهشون دادم که سند آماده است و تا 2 اردیبهشت وقت داری بیایی پرداخت کنی و سند رو امضا بزنی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، درصورت مطالبه ایشان شما بایستی قوه قهریه خارج از اختیار خودتان که فوت آن شخص صاحب امضا بوده استناد کنید، درصورت نیاز به مشاوره دقیقتر میتوانید تماس بگیرید