فسخ قرارداد فروش ماشینی که تاریخ ندارد

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (غیرمالی)
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .بنده 3ماه پیش یک ماشین پراید به یک نفر دادم همراه با کارت ماشین ولی سندی رویت نشده ،قولنامه به دست خریدار نوشته شد و در خیابان نوشته شد بدون شاهد ،بدون اثر انگشت ،وبدون حتی قید تاریخ تنظیم یا هر تاریخی ،فقط،مقدار بیعانه ،کل مبلغ و شبا شدن بقیه مبلغ را قید کرده و...اما الان 3ماه گذشته و چون شماره شبای منو داره به همین دلیل بدون هماهنگی مبالغی بسیار کم می‌فرسته ...هربار زنگ میزنم بهش منو دست به سر می‌کنه و همیشه میگه در حال سفره ...
لطفا بگید چطور میتونم فسخ قرارداد کنم...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما ابتدا باید مشخص کنید که قرارداد را امضا کردید یا خیر. همچنین باید متن قرارداد بررسی شود تا مشخص شود آیا اعتبار دارد یا خیر. اگر قرارداد معتبر باشد بعدا باید با توجه به متن آن در مورد فسخ اقدام کنید. در حالت عادی قرارداد قابل فسخ نیست مگر اینکه حق فسخ در قرارداد پیش بینی شده باشد.