نحوه فسخ قرارداد و مطالبه خیارت تاخیر تادیه

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (غیرمالی)
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما وکلای مدافع عید بر شما مبارک اتوبوس واحد ی طبق قرارداد به ما تحویل شد. که 6سال قرارداد تعهد کاری داشت سپس اتوبوس مفقود شد. اکنون شرکت برای فسخ و استرداد اتوبوس شکایت کرد که ما را محکوم به پرداخت قیمت اتوبوس وو جریمه های سه سال کرد آیا. پرداخت قیمت اتوبوس آن هم بروز شده است و مبلغ آن 1میلیارد و خسارت آن 400میلون می‌باشد آیا مبلغ کل آن 1400ملیاردو چهارصد میلیون تومان است خسارت می‌باشد آیا به این خسارت خسارت تاخیر در تا دیه میخورد1- آیا خسارت تاخیر در تادیه بر خسارت صحیح است یا نه 2-آیا به فسخ قرارداد نیز خسارت تاخیر در تادیه تعلق می‌گیرد یا نه. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید ممنون قاضی دادگاه هیچ اعتنایی به این که برای فسخ قرارداد دلیلی قانع کننده آورده باشند استناد نکرده و فقط فسخ قرارداد را تایید کرده. آیا برای فسخ قرارداد نباید افراط و تفریط یا تعدی تفریط در امانت ما را اثبات میشد ؟؟؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌ مطالبه خسارت بر خسارت صحیح نیست ، برای فسخ ، خسارت تاخیر تعلق نمیگیرد ولیکن امکان مطالبه خسارت با توجه به مفاد قراردادبین طرفین وجود دارد برای دریافت مشاوره صحیح قرارداد و رای دادگاه باید به روئیت وکیل برسد میتوانید از قسمت مشاوره تلفنی همین سایت استفاده نمایید.