مطالبه وجه ماشین از همسر به استناد پیامک

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ما سال قبل ماشین خریده بودیم با همسرم چون بیشتر پولشو من داده بودم به اسم من سند خورده .الان چون یک پبامک از طرف من دارن ک یک چهارم پول ماشین رو تو دادی ،میخوان ک شکایت کن و وجه رو بگیرن !ایا اصلا میتونن اثبات بکنن و واقعا بگیرن پول یک چهارم رو؟
و اینکه اگه بگیرن پول رو به قیمت روز میگیرن یا پول زمانی که دادن رو میتونن پس بگیرن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به استناد پیامک می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد و ظاهر در عدم تبرع است. شما باید مدارک و دلایلی داشته باشید که اثبات کند پول را بدون اینکه قصد برگرداندن داشته باشد به شما پرداخت کرده است. اصل مبلغ را به اضافه خسارت تاخیر تادیه از زمان ارسال دادخواست یا اظهارنامه می تواند از شما بگیرد.