توهین از طریق ارسال پیام

دسته بندی : کیفری | توهین
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما بنده با زن همسایه درگیری لفظی داشتیم که به پیامک دادن کشیده شد هم این خانم به بنده توهین کردن هم من به ایشون البته حرف رکیک بین هیچ کدوم ما رد و بدنشد ولی این خانم از بنده شکایت کردن و منم مقابلن شکایت کردم البته این خانم زودتر شکایت کرد العان برای بنده یک قرار موقوفی آمده برای اینکه بهش گفتم پدرت کلاه برداری کرده البته دروغ نگفتم ولی چون ایشون تو پرونده کاره. ای نبوده فعلا این برای من دادن ولی برای اینکه به خودش گفتم چشمای کورت باز کن سوخته جزغالع تو اول مزاحم من شدی فعلا برای این هنوز دادگاه دارم می‌خوام بدونم در نهایت جریمه من چیه و شکایتی هم من ایشون کردم تاثیری روی این رای داره ممنونم البته من شاهد دارم این خانم به من تهمت زنا با شوهرش زده و برادرش و خواهرش به من همین حرفا رو زدن در پیگیری هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر مجازات توهین عادی نهایتا جزای نقدی ( به نظر قاضی متفاوت) خواهد بود اما شما فرمودید موقوفی خورده که موقوفی تعقیب دیگه پرونده رو دادگاه نمیفرستند مجازات نسبت دادن زنا 80 ضربه شلاق خواهد بود اگر توضیحات کامل یا جزییات دقیقتر دارید از پرونده میتونید تماس بگیرید. موفق باشید