مزاحمت از طریق اینستاگرام

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من درپیج اینستاگرام به دختری که بهش علاقه دارم پیام محبت آمیز میفرستادم البته باپیج فیک اسم دخترونه که هیچ عکس دختری نداشت سوالم اینه اون خانم میتونه علیه من بخاطر ساخت پیج فیک وپیام عاشقانه شکایت کنه؟البته پیج وپاک کردم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر قاضی برداشت مزاحمت کنه بله اما اینستاگرام معمولا خیلی سخت قابل ردیابی خواهد بود و ردیابی بشید اما تکرار مزاحمت نکرده باشید مجازاتی نخواهد داشت. جزییاتی اگر بیشتر در اختیار قرار بدید از طریق تماس تلفنی میتونید مشاوره بهتری داشته باشید