رابطه نامشروع زنا و مجازات ان

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر زنی در حین اتمام زندگی مشترک با مردی وارد رابطه بشود و رابطه جنسی داشته باشد با ان مرد و ان مرد فیلم از او داشته باشد بعد از مدت یک سال و نیم اورا تهدید به پخش فیلم کند ایا زن هم مجازات میشود یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

رابطه تا پایان مدت عده ممنوع هست ولی با توجه به اتمام رابطه احتمالا شامل شرایط محصنه نیست در خصوص زمان‌ان‌در صورت افشا باید او ثابت نماید که در مدت عقد بوده