اثبات گرداخت ثمن معامله

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
ما یک زمین رو با یک فرد شریک هستیم اما سند به نام فرد هست و ما فقط یک نوشته دستی داریم که در آن فرد نوشته که سه چهارم زمین متعلق به ماست و یک سوم متعلق به او و در زیر آن را هم ما و هم او امضا و اثر انگشت زده ایم و دو شاهد هم امضا زده آمد. در حال حاضر زمین میخواهد به فروش برسد و فرد ادعا کرده که باید کاغذ در دست شخص سوم مورد اعتماد قرار بگیرد و بعد از دریافت پول از طرف ما کاغذ پاره شود. سوال من این است که آیا با توجه به اینکه ما هیچ مدرک دیگری نداریم اگر پول را دریافت کنیم و کاغذ پاره شود فرد می تواند ادعا کند که من پول قابل توجهی را به حساب ایشان زده ام و از ایشان طلب کارم و در این زمینه شکایت کند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی بله با توجه به ماده 265 قانون مدنی میتواند مبلغ پرداخی رو پس بگیره برای جلوگیری توصیه میشود حتما قرارداد با حضور دو شاهد نوشته شود