اعتراض به حکم خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
از من شکایت شده به اتهام خیانت در امانت طی جلسات بازپرسی و کلانتری بنده اقرار نامه نوشتم که اجناس ضایعات شرکت رو به مبلغ 25 میلیون تومان فروختم بدون سابقه کیفری هستم و چندروز قبل هم به دادگاه رفتیم و قاضی گفت دو روز بهت وقت میدم رضایت بگیری اگه نگفتی حکمتو میزنم میخاستم بدونم چیکار باید بکنم الان شاکی رضایت نمیده حکم من چی میاد چون متاهل هستم و شاغل نمیتوانم به حبس بروم لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی شما اقرار کردید و طبق قاعده کلی انکار بعد اقرار شنیده نمیشه اگر این اجناسو به شما سپرده باشه طبق ماده 674 قانون مجازات اسلامی به حبس از 3 ماه تا 18 ماه است و از جرایم قابل گذشت میباشد که اگر رضایت رو بگیرید فرار موقوفی اجرا برای شما صادر میشود