مطالبه وجه ثمن معامله خودرو

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید من ماشینمو دادم دست برادر خانمم برام بفروشه بخاطر اینکه کارش خریدوفروش ماشینه ،بعد چندروز گفت که بیا محضر امضا کن منم رفتم و از روی اعتماد امضا کردم و چون جای دیگه کار مهمی داشتم بهم گفت خریدار رفته بانک چک رمزدار برات بیاره تو برو من خودم برات میارم ولی بعدا مشخص شد که پولو زده بحساب مادرش و از مادرش وکالت داره بابت اون کارت مادرش که دستشه چون خودش ممنوع المعامله هست حالا بعد شش ماه پول منو نمیده و منم تصمیم به شکایت گرفتم و الان به من میگه که تو توی محضر نوشتی تمام مدارک را تحویل گرفتم و امضا کردی پس کاری از دستت برنمیاد آیا همچنین چیزی امکان دارد وقتی هیچ پولی بحساب من واریز نشده و خریدار پولو زده به اون کارت مادر برادر خانمم که قبلا توضیح دادم خدمتتون، لطفا پس از مطالعه دقیق اینجانب را راهنمایی کنید وضمنا با چه موضوعی شاکی بشوم خیانت در امانت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ابتدا باید قرارداد فی مابین خریدار و برادر همسرتان چه محضری و چه مبایع نامه عادی مطالعه شود تا بهترین راهکار برای طرح دعوا به شما ارائه گردد حال یا علیه برادر خانوم یا علیه خریدار