پرداخت سهم الارث برادر

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید... پدرم سال 83 و برادرم 89 فوت شدند. زنداداشم پس فوت برادرم مهریه اش رو گذاشت اجرا ...
پدرم یک آپارتمان شصت متری دارد که دادگاه گفت دو دانگش برای زنداداشم. ولی با توجه به اینکه سال 85 برادر مرحومم پنج میلیون و چهارصد از ارث پدرم برداشت کرد و روی یک کاغذ دست نوشته داریم و همه وراث امضا کردیم ایا این برگه رو برای اعاده ی دادرسی ببریم محاسبه می‌شود که برادرم از ارث پدرم برداشته ؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.در صورتی که برادر شما سهم الارث پدر را دریافت کرده می توانید به استناد همان برگه درخواست اعاده دادرسی نمایید