مطالبه وجه زمین قرار گرفته در طرح

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام .زمینی در بافت روستایی دارم که در طرح تعریض معابر افتاده وسط میدان.کدام نهاد مسئول جبران خسارت است.و قیمت قبلی ان محاسبه میشود یا قیمت جدید که در چهارراه قرار گرفته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بستگی داره زمین‌ از طریق شهرداری در طرح قرارگرفته یا بخشداری یا اداره راه و‌ترابری هر اداره ای که مجری طرح باشد طرف حساب شما خواهد بود