شکایت از یکی از مالکین توسط مدیر ساختمان به جهت مزاحمت برای سایر مالکین

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر مادو نفر هستیم که مدیریت ساختمان رابه مدت 4 سال به عهده داریم واینکه یکی از واحدها در این مدت ودر دوره مدیریت قبل از شارژ و هزینه مصرفی امتناع ورزیده ما سه بار برای گرفتن شارژ و هزینه ها از ایشان در شوراحل اختلاف شکایت نموده و ایشان بعد از هر شکایت شارژ را واریز نموده ولی این بار بخاطر رفتارهای و مزاحمت ها برای کل آپارتمان ایجاد می کنند و پرداخت شارژ و هزینه مصرفی واینکه نظم و اداره مدیریت را برهم زده وباعث سلب آسایش گردیده اند لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه از ایشان شکایت کرده چون شورا حل اختلاف فقط بحث شارژ را مطرح کرده و موضوعات دیگر را می گویند به ما ارتباط ندارد آیا در کلانتری برای تمامی این موضوعات‌میتوان طرح شکایت کرد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی قبل از طرح شکایت از همسایه مزاحم ، می توانید از طریق حضوری بابت مزاحمت های همسایه به وی تذکر دهید. البته نحوه تذکر به همسایه مزاحم می تواند به شکل ارسال اظهارنامه قضایی نیز باشد . در نمونه متن اظهارنامه تذکر به همسایه مزاحم می توان مورد مزاحمت را قید کرده و بیان کرد که در صورت عدم رفع آن ، اقدام به طرح شکایت می شود . در صورتیکه این موضوع افاقه نکرد چنانچه پس از تذکر دوستانه همسایه شما همچنان به اقدامات مزاحمت آمیز خویش ادامه داد شما می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به پیگیری امر از مراجع و محاکم قضایی خواهید نمود