در صورت اثبات حکم من چه خواهد بود؟

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من سربازمو 20 سالمه با دختر 17 ساله ای رابطه داشتم که بعدها فهمیدم متاهلن ینی نامزد کردن نمیدونسم متاهله باهاشون رابطه جنسی داشتم که با رضایت خودشون بودو خودشون خاستن اصلا ..
من پشیمونم و ترس زیادی دارم شاید شوهرشون متوجه شدن و میخان شکایت کنن میخام حداکثر حکم خودم رو بدونم و اینکه میتونن ثابت کنن من با اون دختر رابطه داشتم ..
و اگر پرده داشتن در این صورت حدا اکثر حکم من چیه؟
من سابقه ای ندارم و خیلی پشیمونم و فریب خوردم از اون خانوم ..
بگین حداکثر شکایتشون چن روز طول میکشه تا برای من احضاریه بیاد ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ ارتباط جنسی با شخصی که رابطه زوجیتی با ان ندارید جرم هست و عدم اطلاع شما از تاهل ایشان صرفا در تعیین مجازات موثر خواهد بود البته فارغ از موضوع بار وجدانی تا زمانیکه شکایت نکرده اند نباید نگرانی در اینخصوص بیش از حد باشد و در صورت شکایت کیفری نیز امکان اثبات این موارد اصولا سخت هست و ادله و مستندات محکمه پسند خود را میطلبد.بطور کلی رابطه نامشروع جنسی(زنا) بین زن متاهل و پسر مجرد مجازات متفاوتی برای ایشان دارد زن متاهل اگر سایر شرایط حصن را داشته باشد مرتکب زنای محصنه شده و اعدام میشود (البته در صورت تحقق همه شرایط حصن و الا مجازاتش شلاق حدی صد ضربه هست)مجازات قانونی پسر مجرد نیز حد(صد ضربه شلاق)خواهد بود اگر موضوع رابطه نامشروع بدول دخول اثبات شود هرکدام تا 99 ضربه شلاق تعزیری موید باشید