روند رسیدگی به پرونده در دادسرا

دسته بندی : کیفری | توهین
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر شاکی پرونده ضرب جرح فحاشی هستم برا ضرب جرح جلب دادرسی صادر شده و برا فحاشی منع تعقیب اعتراض زدم رفع شبعه‌دو‌کیفری نقص گرفت رفع نقص کردم پرونده باز فرستاده شد کیفری آیا باز برا کیفر خواست به دادسرا می‌فرسته یا باتوجه به جلب دادرسی حکم میده?

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر برای فحاشی نیز قرار جلب به دادرسی صادر می شود وپرونده به دادگاه کیفری 2 فرستاده می شود.