آیا در نتیجه فرجام خواهی به تمامی محکومیتهای داد نامه رسیدگی میشود ویا بخشی از حکم؟

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از موقعیت شغلی (ماده 575 قانون مجازات اسلامی)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.خسته نباشین.بنده به اتهام مشارکت در ارتشا ؛ در دادگاه بدوی به دو سال انفصال از خدمت-دو سال حبس تعزیری و شصت ضربه شلاق محکوم شده ام. در دادگاه تجدید نظر علاوه بر تایید حکم بدوی محکوم به پرداخت جریمه هم شدیم.پس از اعتراض در دیوان عالی کشور ماده 474پذیرفته شد و عنوان نمودند دادگاه تجدید نظر مجاز به تشدید مجازات نمیباشد و تقاضا منطبق است با بند ج و چ ماده 474 که به دنبال آن پرونده به هیات همعرض ارسال شده است. حال سوال بنده این است آیا در دادگاه همعرض پرونده به صورت کلی دوباره رسیدگی میشود؟ آیا احتمال دارد مجازات دو سال حبس تعزیری و دو سال انفصال و شلاق هم کاسته شود یا فقط در مورد جریمه نقدی که دادگاه تجدید نظر مجاز به تشدید مجازات نبوده را اعمال می‌کنند.باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام دیوان به آنچه را که فرجام خواه بدان معترض بوده را منطبق تشخیص داده و نقض کرده و به دادگاه هم عرض ارجاع داده حال باید بررسی کنید که شما در لایحه فرجام خواهی نسبت به کلیه موارد محکومیت فرجام خواهی کرده اید یا صِرفا به یک مورد محکومیت آنهم جریمه اگر به کلیه محکومیتهای دادنامه بوده به تمام آنها رسیدگی و در غیر اینصورت به مورد جریمه رسیدگی خواهد کردموفق باشید.