27 بهمن 1402

حمله با باتوم و ضرب و شتم

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از موقعیت شغلی (ماده 575 قانون مجازات اسلامی)
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید طی جدل لفظی بین پدر بنده و یکی از همسایه ها پسر ایشون که مامور نیرو انتظامی است با لباس غیر رسمی و با باتوم وارد جدال شد و به ظن اینکه بنده قصد ضرب و شتم پدر ایشون رو داشتم به بنده حمله کرد باتوم بالا برد و بنده رو با لگد زد میخاستم بدونم مجازات چی هست و بنده چطور پیگیری باید کنم؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ، کاربر گرامی اگر ایشان از سلاحی که در اختیار داشتند برای مزایای شخصی سوء استفاده کرده باشند، شما میتوانیدداز ایشان به بازرسی نیروی انتظامی یا دادسرای نظامی شکایت کنید، جهت مشاوره دقیقتر میتوانید از طریق پنل سایت با بنده تماس بگیرید، موفق باشید