08 آذر 1402

سوء استفاده از اختیارات

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از موقعیت شغلی (ماده 575 قانون مجازات اسلامی)
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشی
یک سوال داشتم
من چند وقت پیش مامور نیروز انتظامی جولو منو گرفت و منو از ماشین پیاده کرد بعدش شروع ب گشتن ماشین کرد چیزی پیدا نکرد گفت مدارک گفتم خونست گفت شکایت روی پلاک این ماشین سوار ماشین شد رفت کلانتری بعد با مدارک رفتم کلانتری گفتن شکایت روی ماشین
اسعلام گرفتن هیچ شکایتی نبود
بعدش گفتن به دلیل تغییر وضعیت توقیف شده (به خاطر سر اگزوز ماشین )
الان خاستم بدونم میتونم شکایت مامور بکنم برای گشتن بدون اجازه ماشینم؟ ن حکمی نشونم دادن ن من صندوق زدم بالا خودشون صندق زدن بالا
ماشین ن گزارشی بود ن شکایتی ام روش بود همین طوری بی دلیل جولمو گرفتن وسط خیابون
بعدش از وقتی ماشینم گرفتن کلید ماشین بهم ندادن
شکایت اونم میتونم بکنم ؟
اگ شیعی چیزی از ماشین کم بشه میتونم شکایت بکنم چون کلید هم دستشون بوده؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، با توجه به اینکه ایشان بدون حکم قضایی اقدام به چنین عملی نموده اند هم میتوانید گزارش تخلف انضباطی نمایید هم به عنوان سوء استفاده از موقعیت شغلی از ایشان شکایت نمایید و در صورتی که مدارک کافی داشته باشید این موار دثابت خواهد شد.