آیا به سازمان منابع طبیعی مراجعه نمودید و ملک شما نقشه UTM دارد؟

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید
یه زمین داخل شهر داریم قدیم سال 96 خرید
در قولنامه قدیم نوشته شده یک باغچه اربعه که در قولنامه به آن اشاره شده همسایه شمال و جنوب وشرق مشخصه
اما الان ازما شکایت کردن یکی از همسایه ها که میگه نصف زمین مال ماست
اما من نقشه هوایی سال 2011در آوردم زمین ما با دیوارگلی قدیم حصار کشی شده و مشخص هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود نسبت به املاکی که وضعیت ثبتی مشخصی ندارند و تحدید حدود بر اساس زمین های همجوار انجام میشود باید بر اساس بنچاق های قدیمی که در اختیار دارید سابقه تصرفات خود را در محکمه اثبات نمایید به عبارتی سلسله مبایعه نامه های قدیمی شما می‌تواند محدوده فعلی ملک را مشخص نماید علاوه بر این بر اساس عکس ها و نقشه های هوایی میتوانید دیوارکشی و محدوده را تطبیق دهید مدعی تصرف باید به همراه دلیل ادعای خود را اثبات نماید و صرف ادعا در محکمه پذیرفته نمی باشد