ایراد ضرب و جرح زوجه و حضانت

دسته بندی : کیفری | دیه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و شب بخیر
همسرم 1 ماهه مراجعه به منزل نداره
فقط در حد دو سه بار تو هفته در حد 5 دقیقه اومده بچه ها رو دیده رفته
چون دو تا پسر 4 ساله ‌ و دو ماهه دارم
اگه من منزل رو ترک کنم بخاطر اینکه با دو تا بچه تنها دیگه نمیتونم بمونم و احساس نا امنی می‌کنم چون دفعه آخر هفته گذشته اومد منزل کتک زد منم شکایت کردم نامه پزشک قانونی گرفتم
چطور می‌توانم خونه رو ترک کنم برام داستان الکی اتفاق نیوفته ؟
قبلا مشاوره رفته بودیم تست شخصیت دادیم مثلا برای من رو مشاوره گفتند وسواس فکری دارم
ایشون مراجعه کرده جواب تست ها‌رو بگیره
آیا با جواب تست هاروارد باب گرفتن فرزندان از من یا بحث طلاق و مهریه کاری میتونه انجام بده ؟ اگه مراجعه کنه بابت بردن بچه ها من موافقت نکنم چه اتفاقی میوفته آیا شکایت امکان پذیره براشون ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام حضانت بچه ها تا 7 سالگی با شما میباشد پدر فقط میتواند حق ملاقات بگیرد .شما با گواهی پزشکی میتوانید ادعا کنید امنیت جانی ندارید ومنزل را ترک نمایید ولی حتما پرونده ضرب و شتم را پیگیری نمایید تا علت موجه ترک منزل را داشته باشید