مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده نصاب دوربین مداربسته هستم
تاریخ 9 / 1402 برای مشتری دوربین نصب کردم کل فاکتور 10 ملیون شده قرار دادی هم قید نشده 9 ملیون از این پول را با کلی تماس و بحث در چندین مرحله واریز کردن مانده 1 ملیون شده و متاسفانه این 1 ملیون رو نمیدن و امروز و فردا میکنن با توجه ب اینکه بنده جواز کسب ندارم و در این چند ماه اذیت شدم باید از لحاظ حقوقی چه اقدامی بکنم که ب ضرر بنده تمام نشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام بدوا پیشنهاد می گردد اظهارنامه رسمی برای مخاطب ارسال شود و در صورتی که پرداخت نشد دادخواست مطالبه وجه به همراه خسارات ارائه شود