شکایت بابت ربا خواری و سرقت

دسته بندی : کیفری | ربا خواری
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من یه پولی به یکی از دوستانم قرض دادم و ایشان بهم سفته دادن بعد مدتی که. پول بهم ندادن ایشان ماشین خود را در اختیار بنده قرار دادن به عنوان اینکه بدهکار ی و بدهکاری خودشو تصفیه کنه و ماشین پس بگیره و بنده از ایشان نوشته گرفتم بابت بدهی که بهم داشته ماشین در اختیار من قرار داده
حالا از من به عنوان ربا خوار و سرقت ماشین شکایت کرده است
بنده چون مشکلات شخصی زیادی داشتم نتونستم شکایتی کنم
الان من باید چه کاری انجام بدهم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما با ارائه اسنادی که ایشان به بدهی خود اقرار نموده اند از خود دفاع کنید