تهدید به ضرب و جرح از طریق پیامک

دسته بندی : کیفری | تهدید
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ...من با شخصی درگیری پیامکی داشتم اول هم ایشان تشنج وتوهین وتهدید کرد من هم توهین وتهدیدش کردم کلی پیام ببخشید مثل : الاغ نفهم مرد نیستی وووو رد وبدل شد ومن بهش گفتم میزنمت دیه هم بهت میدم میبرمت تو کوه میزنمت وایشان رفته شکایت کرده رفتیم پیش دادیار ایشان پرونده رو فرستادن دادگاه ومن یه خورده استرس دارم با چند وکیل هم صحبت کردم گفتن زندان نداره یه جریمه مالی داره شما هم یه توضیح بدین لطفا آیا من زندان دارم اصلا هم قبلا پرونده بد نداشتم اولین بار دارم میرم دادگاه در ضمن تحت پوشش بهزیستی هستم وو...خلاصه یه توضیح لطف کنین بدین از استرس بیام بیرون ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام میتوانید اعلام کنید به تحریک خود ایشان بوده و نه قصد این کار رو داشتید و نه سو نیستی در پیامک ها صرف کم نیاوردم بوده