دادخواست مطالبه ی وجه چک

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام خدمت سرکار خانم نبی زاده
چند فقره چک برگشتی قدیمی مربوط به سال‌های 84 و 87 دارم که حقوقی شده و ده میلیون سفته بدون تاریخ که فقط نام و نام خانوادگی طرف مقابل داخلش نوشته شده و امضا دارد بقیه اطلاعات خالی می باشد مبلغ چک‌ها 40 میلیون می باشد .
لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه میتونم به حقم برسم
با عرض ارادت قاسمی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم سفته را تکمیل و واخواست کنید و دادخواست مطالبه وجه چک و سفته را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثیت برسانید.