آیا اداره اوقاف میتواند ملک وقفی را که به اشخاص واگذار شده پس بگیرد؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال وقف نامه
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
مزرعه ای تقسیم ب 240 سهم شده است.در زمان انقلاب اداره اوقاف جهت باز پسگیری زمین های وقفی اقدام کرده.حالا زمین و آب برخی از مالکان تماما در اختیار اوقاف میباشد وبرخی دیگر سهمی ب اوقاف نداده اند.ایا میتوان شکایتی کرد؟ایا اینکه چند تن همه مال خود را وقفی دارند وبقیه مالک هستن طبق قانون است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بله حق طرح دعوی علیه اداره اوقاف محفوظ است تا کاشف بعمل آید که اداره اوقاف براساس چه ادله ای در خواست ابطال مالکیت ملک موقوفی یا سهامداران ملک موقوفی است موفق باشید.