28 اسفند 1402

اثبات شهادت کذب به دلیل شکایت قبلی

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ،وقت بخیر ،مدتی پیش از سرایدار منزلی که سه دانگ سه دانگ با داییم شریک هستیم و این سرایدار در استخدام اینجانب بوده شکایت کردم بابت توهین و قذف و تهدید وصدمات جسمی به اینجانب ،و از طرف دادگاه به کلانتری نامه پیگیری هم رفت و پرونده بوسیله پزشک قانونی هم تکمیل شد ،ولی من رضایت دادم و ایشان احضار نشدن ،حالا دایی بنده شکایت تنظیم کرده که من اموالی ازش دزدیم و اسم این آقای سرایدار هم به عنوان شاهد آورده داخل پرونده ،خواستم ببینم که آیا من میتوانم بگم شهادت این سرایدار کذب و به دلیل تلافی پرونده شکایت بنده هست ،با توجه به اینکه پرونده در کلانتری رضایت خورد ،آیا قاضی شهادت کذب همچین فردی که قبلاً ازش شکایت داشتم رو قبول میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید شاهد را جرح کنید و به این موضوع اشاره کنید که به دلیل شکایت قبلی ، ممکن است شاهد با شما خصومت شخصی داشته باشد.