موضوع و معنای متن ارسالی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام وقت بخیر
یه پیامکی از شورا برایم ارسال شده وشعبه تعیین شده وپوست فعلا نزاشتن توسامانه
نوشته درخصوص دعوی اقای...... به طرفیت شما مبنی برمطالبه وجه بابت....... ومطالبه خسارت دادرسب وتاخیر تادیه درشعبه 9شورای حل اختلاف
میخاستم بپرسم ایا این دعوی حقوقی هست یا مرحله تحقیقاته
یا کیفری
ویا ایشان مدرکی داره که طلبکاره
ممنون میشم راهنماییم کنید. نگرانم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم دعوا حقوقی میباشد و اگر دفاعیاتی دارید مثل پرداخت مبالغی و یا واریزی از بانک پرینت و با مهر بانک در جلسه شورا همراه داشته باشیدد