ایا در صورت شکایت نتیجه میگیریم؟

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
ما تو روستا زندگی می‌کنیم همسایه رو به رو سگ بسته جلو دیوار خونه اش و حدودا 13 14 متر فاصله داره با خانه ما صداش اذیت میکنه و محیط رو کثیف کرده ما شکایت کنیم حق رو به ما میدن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ موضوع مطروحه مصداق مزاحمت هست و در صورت شکایت بنحویکه دلیل و مدرک کافی ارائه کنید امکان نتیجه گیری وجود خواهد داشت موید باشید