علت قرار وثیقه برای مدیر کمپ

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من مسئول کمپ ترک اعتیاد هستم به خواست همسر یکی مددجویان قبلی سه نفر را فرستادم تا تست اعتیاد بگیرن که متاسفانه مددجو با برادرخانمهایش درگیر میشود جانش به خطر میوفته نفرات کمپ دخالت کرده ودرگیری را حل وفصل میکنن با توجه به شرایط که مددجو دستهایش بسته بوده وی را همراهی میکنن که دوربینها اینو نشون دادن وایشون را به کمپ آوردن که البته با توجه درگیری ایشون با خانم وخانواده خانمش خودش راضی بوده که بیاد کمپ که بعداز انجام تست اعتیاد منفی ایشون به خواست خودشون در کمپ دو روز ماندن وبعدا با رضایت کامل رفتن منزل در این فاصله برادر ایشون اعلام آدم ربایی کردن که برادر خانمهای ایشون بازداشت شدن به دروغ گفتن که ما هدفمان کمک به کمپیها بوده است که شاکی یا همون مددجو در اداره اگاهی به صراحت اعلام کرده است که از کسی شکایتی ندارد ودر مورد کمپ هم در دفترخانه اعلام رضایت نموده واقرار کرده است که با رضایت سوار خودرو شدم وبه کمپ رفتم واز اعلام نموده که اصلا از کمپیها شکایتی نداشته وندارد ولی متاسفانه بازپرس برای بنده یک میلیارد قرار صادر کردن و بنده را هم 24 ساعت زندان کردن در صورتی که اصلا بنده نبودم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم قرار وثیقه باتوجه به رضایت انجام شده باید رفع میشد احتمالا نیاز به بررسی بیشتر موضوع میباشد