حمل و نگهداری مشروبات الکلی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من و دوستانم تو جاده توسط مامور به اتهام حمل مشروبات الکلی گرفتن و کلانتری بردن و صورت جلسه کردن حدود نیم لیتر مشروبات ایرانی بود که راننده ماشین قبولش کرد و گفت برای خودشه حالا میخواستم بدونم حکم کا که سرنشین بودیم و راننده که گفت عرق مال اونه چی هست ؟ توجه داشته باشید که هیچکدوم سابقه نداریم و باز اولمونه و جوان هم هستیم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی. با توجه به توضیحات شما اگر جمع مختلط نباشید که مصداق رابطه نامشروع نباشد و جرایمی از این قبیل از جهت حمل و نگهداری مشروبات الکلی تبرئه می شوید و اتهامی بر شما وارد نخواهد بود. در صورت تمایل به دریافت راهنمایی بیشتر و یا دریافت خدمات حقوقی پیام دهید یا درخواست خود ثبت نمایید. با تشکر