رفع مسدودی حساب های بانکی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

حساب بانکی من بیشتراز یک ساله مسدوده بعلت بازی سایت شرط بندی.حکم براعت از دادگاه گرفتم ولی قاضی میگه من فقط حکم براعت دادم وکاری برای ازادی حساب بانکی نمیکنم .لطفا راهنمایی کنید چکا ر کنم.حسابم توسط معاونت قصایی فضای مجازی مسدود شده.درتهران.گفتن باید برم تهران و بازجویی بشم وتعهد بگیرن از من .خوب منم نمیتونم بیام تهران.درحالی که مراحل قصایی روطی کردم وقاضی حکم براعت منو داده.لطفا کمک کنید.چطور حسابمو باز کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی. با توجه به توضیحات شما پیشنهاد می کنم حتما وکیل جهت رفع این موضوع برای خود انتخاب نمایید. شما می توانید با مراجعه به سایت وکیل وند لیست وکلا مربوط ب تهران را مشاهده نموده و با هزینه ای به صرفه از وکلا متخصص سایت وکیل وند استفاده نمایید. در صورت تمایل به دریافت راهنمایی بیشتر یا خدمات حقوقی، پیام دهید یا درخواست خود را ثبت نمایید. با تشکر