محکومیت مالی از طریق سفته

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.بابت دو فقره سفته به مبلغ200 میلیون تومان محکوم شدم.به حکم دادگاه بدوی هم اعتراض نکردم. بدلیل عدم توانایی پرداخت وجه نقد یکی از دوستان زمینی را جهت پرداخت دین معرفی کردند.متاسفانه شاکی پرونده فقط مطالبه وجه نقد را دارد.به همین دلیل اجرائیه هم نمی‌گیرد.ضمنا حساب‌های من هم مسدود است.زمین مورد نظر دارای سند مادر است و حد و حدود هم مشخص و قابل تحویل.حالا من دقیقا باید چه کارهایی رو انجام بدم که اولا حسابهام از مسدودی در بیان و ضمن اینکه پرونده هم مختومه بشود؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما مخاطب محترم. با توجه به توضیحات شما در ابتدا باید به این نکته توجه کرد که درخواست اجرای حکم برعهده محکوم له می باشد. نکته بعد درخصوص ملکی که توضیح دادید صرف وجود سند مادر و وجود قولنامه فروش آن به نام شخص مدعی مالکیت به استناد مواد قانونی قابلیت توقیف دارد و برداشت طلب از محل فروش آن یا انتقال مالکیت تا حدی که موجب استهلاک کامل بدیهی گردد وجود دارد. درصورت تمایل به دریافت راهنمایی بیشتر یا خدمات حقوقی، پیام دهید یا درخواست خود را ثبت نمایید. با تشکر