خرید خودرو از نماینده قانونی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پیرو پیام قبلی بنده،
برای خرید خودروی گفته شده با فروشنده قرارداد بسته ام ،ولی برگ سبز خودرو به نام فروشنده نیست،وکالتی هم از طرف مالک خودرو ندارد،و قرار بر این شد که ابتدا ایشان از طرف مالک خودرو وکالت مدت دار برای تعویض پلاک برای اینجانب بگیرند
در این صورت آیا معامله انجام شده موردی ندارد؟
و همچنین بنده قرار است پول را به حساب فروشنده و نه مالک قانونی خودرو واریز کنم،این موضوع هم مشکلی ندارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مجدد خدمت شما. در صورت تنظیم وکالت فروش از جانب مالک برای شما و تنظیم قرارداد بدون امضا مالک قرارداد شما مشمول قرارداد های فضولی می باشد که در آینده امکان وجود چالش های حقوقی را دارد. بنابر این بهتر است در این حالت مالک قرارداد شما را با امضا خود تایید نماید یا به نوعی قانونی اعلام نماید که فروشنده نماینده ایشان در فروش خودرو می باشد یا قولنامه ای یا قرارداد با فروشنده داشته باشد و در اختیار شما قرار دهند.