تهدید به افشای اسرار و عکس های خصوصی

دسته بندی : کیفری | انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف یا حیثیتو یا افشای اسرار شخصی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام 3 سال پیش با ی شخصی توی مجازی آشنا شدم بعد با تعدادی عکس منو تهديد میکرد که باهام رابطه جنسی داشته باشه وگرنه همه عکسامو ب شوهرم و فامیلون نشون میده و ابرومو میبره من بخاطر بچه ام و آبروم هیچی نمیتونستم بگم بجز اجرای درخواستهاش الانم داره تهديد میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتونید مستند به همین پیام های تهدید آمیز ازشون شکایت کنید. مطمئن باشید دادرسی هم محرمانه برگزار میشه و از ترس مجدد به خواسته هاشون تن ندید. برای نگارش شکواییه تماس بگیرید حتما کمکتون خواهم کرد