رمالی و دعانویسی و کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام باشخصی در تولیدی شریک شدم ،نزد رمالی رفت ومنم با اصرار با خودش برد که تنها نباشه،رمال به من گفت هردعا وطلسمی میگم بنویس وگرنه جن هام میان سراغت،18سال داشتم از ترس نوشتم،شریکم چندین مرتبه همراه دوستاش رفت پیش رمال،منم برد برای نوشتن طلسم ها واز ترس نوشتم،و رمال دعاهارو میداد به شریکم ودوستاش،شریکم سود تولیدی رو از کارت خودش ودوستاش به کارت منو و مادرم واریز میکرد و2تا سیم کارت امانت از منو مادرم گرفته بود شریکم،با شریکم بحثم شد وگفتم پولمو پس بده گفت نمیدم واگه بخوای از طریق قانون بگیری منم دعاهایی که واسه منو دوستام نوشتی وپولایی که به کارت تو ومادرت واریز کردیم منو دوستام واز2سیم کارت تو ومادرت به خودم ودوستام پیام هایی دادم و وانمود کردم رمالی وپول گرفتی ازمنو دوستام بابت رمالی رو میدم به قانون.از1396شریکم رو ندیدم.عقد تولیدی رو دارم.چطور از خودم ومادرم بابت پیام هایی که شریکم ازسیم کارت منو مادرم به خودشو دوستاش داده ودعاهایی که نوشتم ازسر ترس وسود واریزی تولیدی به حساب خودم ومادرم سلب مسعولیت کنم؟همین الان،نمیخوام صبرکنم تا اونا شکایت کنن.دوستای شریکمم نمیشناسم،شریکمو میشناسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سوال شما یک امر اثباتی است و به علت پیچیدگی موضوع و سوابق پرسش های متنوع و غیر مرتبط پیشنهاد میگردد حتما وکیل بگیرید اگر مشکل مالی دارید به اداره معاضدت کانون وکلا مراجعه نمایید.