شکایت ورود به عنف و شهادت اقوام درجه یک

دسته بندی : کیفری | ورود به منزل و مسکن دیگری به عنف و تهدید
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و احترام ،بنده با همسرم مشکل پیدا کردم ،و همسرم بنده رو توی ماشین تهدید کرد برسیم شهرستان میدم داداشام بکشنت،و بنده از ترسم همسرم رو رها کردم و ایشان زنگ زدن داداشش اومد دنبالش ،و بعدش پیامک‌های تهدید و حرفهای رکیک و ناپسند بود که برای بنده ارسال میشد،وبه فرداشبش،برادرزنام،و باجناقم به ملک پدری بنده وارد شدند،و جلوی پدرو و برادرش خواهر و زنداداشم،تهدیدبه مرگ و دادن دیعه کردند و باهم یقه به یقه شدیم و این دو برادر سوپیشینه دارند،اونم پابند الکترونیکی ،شکایت کردم ولی مامور کلانتری گفتن پدرو برادرت نمیتونن شهادت بدن ،توی ملک پدریم بوده نه بیرون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام جرم صورت گرفته به نظر ورود به ملک دیگری به عنف و اکراه است لیکن شاکی پدر شماست نه خود شما بحث پیامک های ارسالی نیز بسته به الفاظ استفاده شده می تواند عناوین کیفری متفاوتی داشته باشد، در ضمن شهادت شما برای پدر و یا برادر و پدرتان برای شما هیچ منع قانونی ندارد.