ممانعت از حق و مزاحمت همسایه

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسایه به دلیل اینکه مسیر ورود و خروج منزل را مسدود کرده و نه شهرداری و پلیس جواب بود و ما با هم درگیر شدیم که آنها با کارگران و پسرش به من حمله ور شدن

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم درصورت مسدودی و مزاحمت ملکی میتوانید با مستندات مزاحمت ملکی طرح شکایت نمایید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام به رزرو نمایید