بهترین کار جهت مقابله با فرد چیست؟

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام . ما یه همسایه داریم یکیشون معتاد هست و هر از چند وقتی برای ما یه درد سری درست میکنه ما دوربین گذاشتیم کمتر شد کاراش ولی اومد یه روز دوربینارو شکست خانوادشم میگم معتاده توهم زده مارو هم اذیت میکنه . ماهم زنگ زدیم 110 اومد و نوشت فرداشم شکایت کردیم . الان بعضیا میکن کارت قرمز داره بازم میاد اذیت میکنه . الان بهترین کار چیه؟ ما شکایت مزاحمت ملکی .تهدید . خسارت. و معتاد خطرناک کردیم. تا قبل این شکایت نکرده بودیم . ولی این دفعه دیگه با پررویی این کارو کرد خانوادشم میگه ما کاری نمیتونیم کنیم. حتی پشتشم هستن جلو 110 میگفتن ماروهم اذیت میکنه.

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ در توضیحات خود عنوان داشتید که شکایت کیفری علیه ایشان مطرح نموده اید پیگیری شکایت تا انتها و محکومیت و مجازات ایشان بهترین راه برای بازدارندگی از تکرار مزاحمت های مشابه میباشد و چاره کار نیز در حال حاضر همین هست.صرف کارت و امثال اینها دلیلی برای برائت ایشان از اتهامات انتسابی نخواهد بود.فقط پیشنهاد میشود حتما ایشان را محکوم نمایید و مجازات شوند و به هیچ وجه در هیچ مرحله ای رضایت ندهید که پرونده مختومه گردد موید باشید